Ett ledande e-hälsobolag

Allevi är verksamt inom molnbaserade systemstöd för omsorgssektorn i Sverige. Vi tillhandahåller innovativa och användarvänliga molnlösningar inom planerings- och uppföljningssystem för utförande av omsorgsinsatser. Allevi har över 800 kunder och har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Örebro och Umeå.

Vi förbättrar människors vardag med banbrytande system

Vi drivs av viljan att hjälpa och förenkla arbetsdagen för utförare och mottagare. Med människor som utgångspunkt utvecklar vi teknik som stödjer deras behov. Vi är stolta över att erbjuda marknadsledande webbtjänster inom personlig assistans, individ & familj, hemtjänst och boenden.

Utmärkande för samtliga produkter är en stark historia där produkterna utvecklas efter egen branschkompetens. Erfarenhet av att driva omsorg ger en ovärderlig förståelse för våra kunders vardag och gör oss till en naturlig partner. Tillsammans med våra kunder gör vi något viktigt, på riktigt. Vi ger tid till omsorgen.

…och löser framtidens utmaningar

Utmaningen, att fler personer i närtid kommer att vara i behov av omsorg, kräver särskild kompetens och innovation. Digitaliseringen är viktigare än någonsin och vi är en del av lösningen. Framgången är en nära dialog med våra kunder och förmågan att ifrågasätta dagens sanningar i utbyte mot morgondagens lösningar. Nya infallsvinklar och innovation är en process som kräver fritt tänkande individer och tillvaratagande av oliksinnade. Det tillsammans med ständig kompetensutveckling gör att vi lyckas.

Vad säger medarbetarna?

Tahguas Gebremicail
Supportmedarbetare
Jag släpper inte en uppgift förrän jag vet att kunden är 100% nöjd.
Läs mer
Alexandra Ekström
UX designer
Jag ser fram emot att vara med och driva vår fortsatta resa framåt.
Läs mer
Inger Grönhof
Supportmedarbetare
Tack vare min egen assistans förstår jag hur viktigt Aiai är för alla användare.
Läs mer

Lediga tjänster

Bli en av oss

Vill du vara med på en betydelsefull resa där du kommer att utmanas, utvecklas och ha riktigt kul? Kolla in våra lediga tjänster eller ansök spontant!

Vill du vara med och forma det digitala stödet för framtidens hälso- och sjukvård? Nu har du din möjlighet! Vi söker en säljare till Carefox i Jönköping.

Nu söker vi en säljare med ansvar för vår produkt Carefox. Carefox är ett verksamhetsstöd för hemtjänsten och teamet kring Carefox är placerade i Jönköping. Som säljare på Carefox kommer du att vara ansvarig för att bygga och underhålla starka relationer med våra kunder och partners, samt driva försäljning och kundlojalitet. Du kommer att vara en nyckelspelare i vår organisation och bidra till att forma vår framgångsrika affärsstrategi.

Vi söker dig som har:

 • erfarenhet av försäljning
 • goda IT-kunskaper
 • erfarenhet av att arbeta i CRM-system
 • god kommunikationsförmåga både i tal och skrift på svenska och engelska
 • en positiv inställning och en passion för att bygga långsiktiga relationer med kunder

Meriterande är om du har bakgrund inom omsorgsbranschen. Vi ser helst att du bor i Jönköpingstrakten men att utgå från Stockholm är också en möjlighet eller någonstans däremellan. Tjänsten innebär ca 10-15 övernattningar per år som man själv planerar in.

Vi erbjuder dig:

 • en utmanande och spännande roll inom ett innovativt företag med stora tillväxtmöjligheter
 • ett dynamiskt och kreativt arbetsklimat med hög grad av självständighet och eget ansvar
 • vi har många fina förmåner som högt friskvårdsbidrag, träning på arbetstid och gym mm

Om du tror att du är den rätta personen för denna roll, skicka in din ansökan till oss. Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Allevi

Vi är ett Techbolag inom e-hälsa med nischade SaaS-produkter med ett komplett erbjudande inom dessa områden inom omsorgen:

 • personlig assistans
 • hemtjänst
 • boenden
 • individ och familjeomsorg

Vi befinner oss i en demografisk utveckling där fler blir äldre samtidigt som andelen som tar hand om en åldrande befolkning blir färre. Innebörden är att det kommer att saknas såväl händer som finansiering inom hela vård- och omsorgssektorn, oavsett område.

Lösningen är en omställning mot en mer digitaliserad omvårdnad som stöttar det mänskliga mötet. Att förbättra människors vardag handlar både om att optimera upplevelsen för vård- eller omsorgstagaren och att underlätta för utföraren. Effektivitet och tid till utförandet är avgörande för att det mänskliga mötet ska bli så bra som möjligt.

Övrig information:

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Lön: Enligt överenskommelse

Placering: Huskvarnavägen 82 i Jönköping

Kontaktuppgifter: Rekryterande chef Klas Forsell,
Sök tjänsten genom att skicka ett mail till

Allevi är marknadens ledande leverantör av systemstöd inom personlig assistans, individ & familj, hemtjänst, HVB och LSS-verksamhet. Vi är ett bolag med stark värdegrund och attraktiv personalpolitik.

Här är både atmosfären och vi som arbetar personliga, ansvarstagande och engagerade. Vi lägger stor vikt på personlig utveckling och du som medarbetare erbjuds därför årligen att ägna arbetstid åt kompetensutveckling. Delta i meet-ups, läs en bok eller gå en utbildning för att ständigt utvecklas och nå nya mål!

Frihet under ansvar har alltid varit stor del i Allevis attraktionskraft för våra medarbetare. Vi drar nytta av teknikens möjligheter och söker ständigt utmana vår egen kapacitet och förmåga i syfte att leverera eller överträffa kundens förväntningar. Tillsammans med tryggheten i vår erfarenhet och kompetens har detta skapat ett starkt förtroende hos våra kunder.

Vill du följa med på vår resa?

Vi letar ständigt efter nya talanger! Hittar du inte en tjänst som passar just dig är du alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan med personligt brev och CV till:

Kontaktpersoner

Kontakta oss

Kerstin Lundgren

Affärsområdeschef – Assistans
072 070 24 87
Maila mig

Klas Forsell

Affärsområdeschef – Hemtjänst
031-76 75 210
Maila mig

Micael Darstedt

Affärsområdeschef – Boende
090-206 00 88
Maila mig

Jonas Alm

Affärsområdeschef – Individ & familj
070-892 80 90
Maila mig

Åsa Holmström

Kundansvarig säljare Aiai
072-079 68 34
Maila mig

Pelle Fridman

Kundansvarig säljare Aiai
072-224 89 82
Maila mig

Marie Kringberg

Projektledare Aiai
072-589 63 86
Maila mig

Kicki Hagström

Kundansvarig säljare – Tenilo & Omsorg24
072-077 84 79
Maila mig

Lena Rosengren

Produktchef
0733-59 52 28
Maila mig

Helene Jarl

Implementering och utbildning
070 859 52 27
Maila mig

Mikael Dahlberg

Forskning och utveckling
070 375 19 19
Maila mig

Mattias Borg

Implementering och utbildning
076 313 43 10
Maila mig

Allevis

Ledning

Christian Ljunge

VD Allevi
070-778 79 48
Maila mig

Jonas Alm

Operativ chef
070-892 80 90
Maila mig

Fredrik Santander

IT-chef
076- 666 16 15
Maila mig

Isabel Andersson

CFO
070 54 78 401
Maila mig

Erik Reuthammar

Försäljningschef
036-811 80
Maila mig

Louise Frei

Kommunikationschef
070-329 48 00
Maila mig