Ett ledande e-hälsobolag

Allevi är verksamt inom molnbaserade systemstöd för omsorgssektorn i Sverige. Vi tillhandahåller innovativa och användarvänliga molnlösningar inom planerings- och uppföljningssystem för utförande av omsorgsinsatser. Allevi har över 800 kunder och har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Örebro och Umeå.

Vi förbättrar människors vardag med banbrytande system

Vi drivs av viljan att hjälpa och förenkla arbetsdagen för utförare och mottagare. Med människor som utgångspunkt utvecklar vi teknik som stödjer deras behov. Vi är stolta över att erbjuda marknadsledande webbtjänster inom personlig assistans, individ & familj, hemtjänst och boenden.

Utmärkande för samtliga produkter är en stark historia där produkterna utvecklas efter egen branschkompetens. Erfarenhet av att driva omsorg ger en ovärderlig förståelse för våra kunders vardag och gör oss till en naturlig partner. Tillsammans med våra kunder gör vi något viktigt, på riktigt. Vi ger tid till omsorgen.

…och löser framtidens utmaningar

Utmaningen, att fler personer i närtid kommer att vara i behov av omsorg, kräver särskild kompetens och innovation. Digitaliseringen är viktigare än någonsin och vi är en del av lösningen. Framgången är en nära dialog med våra kunder och förmågan att ifrågasätta dagens sanningar i utbyte mot morgondagens lösningar. Nya infallsvinklar och innovation är en process som kräver fritt tänkande individer och tillvaratagande av oliksinnade. Det tillsammans med ständig kompetensutveckling gör att vi lyckas.

Vad säger medarbetarna?

Tahguas Gebremicail
Supportmedarbetare
Jag släpper inte en uppgift förrän jag vet att kunden är 100% nöjd.
Läs mer
Alexandra Ekström
UX designer
Jag ser fram emot att vara med och driva vår fortsatta resa framåt.
Läs mer
Inger Grönhof
Supportmedarbetare
Tack vare min egen assistans förstår jag hur viktigt Aiai är för alla användare.
Läs mer

Lediga tjänster

Bli en av oss

Vill du vara med på en betydelsefull resa där du kommer att utmanas, utvecklas och ha riktigt kul? Kolla in våra lediga tjänster eller ansök spontant!

Frontend-utvecklare som vill vara med och skapa något som är viktigt på riktigt

I din nya roll kommer du inte bara att utmanas tekniskt, ditt bidrag är även avgörande för uppfyllandet av vårt mål – att skapa ett bättre samhälle och livssituation för våra användare.

Om oss

Allevi startades 2003 och vi utvecklar bl.a webbtjänsten Aiai som är en marknadsledande webbtjänst inom personlig assistans. Allevi erbjuder innovativa och säkra lösningar, genom att nyttja beprövad teknik och ständigt utvärdera nya tekniker och metoder. Vi kännetecknas av god verksamhetskompetens och förmåga att alltid kunna sätta sig in i kundens situation. Vi har egen erfarenhet och djup förståelse för personlig assistans. Vi är värderingsstyrda och engagerade för allas lika rätt i samhället. Vi drivs av att göra vardagen enklare för våra användare.

När du kommer till vårt huvudkontor i Göteborg möts du av ett klimat som grundar sig i våra värderingar – personliga, engagerade och ansvarstagande. En samstämmig värdegrund och ett team som ständigt utvecklas. Vi lägger stort vikt vid personlig utveckling och innovation.

Vi sitter i det nya Kineum i Gårda, Göteborg. I lobbyn erbjuds bl.a restauranger, bar, pingis och shuffleboard. Vi har även ett arbetssätt som erbjuder stora möjligheter till distansarbete flera dagar i veckan.

Om tjänsten

Vi söker nu en senior frontendutvecklare som är beredd att ta ett stort ansvar för vår produkt framåt och coacha våra övriga frontendutvecklare. I din roll kommer du att bidra med din kunskap och utmanas i varierande projekt som omfattar såväl nya funktioner som uppdateringar av befintlig funktionalitet. Vi jobbar enligt Scrum och det kommer finnas stora möjligheter för dig att påverka både inriktning och teknikval. Därutöver kommer du vara delaktig i diskussionerna hur vi tar produkten till nästa nivå och hur våra arbetsmetoder kan förbättras.

Vi letar efter dig som…

Vill vara med på en resa med ett syfte som är viktigt på riktigt. Det är även en resa i tillväxt som är beroende av ditt bidrag och din personliga utveckling. Din roll är en del av Allevis Application-team, vilket kräver kunskaper och erfarenhet av frontend-utveckling i JavaScript och React. Du behöver ha arbetat med webbutveckling eller kan påvisa din kompetens genom exempelvis hobbyprojekt.

Vidare tror vi att du:

Har eftergymnasial utbildning inom IT, exempelvis från högskola/universitet eller YH-utbildning. Är obehindrad i både tal och skrift i svenska och engelska språket, detta då det krävs i den interna kommunikationen. Du har förståelse och en vilja att skapa hållbar kod som fungerar på lång sikt och du har med fördel redan med dig erfarenhet av att arbeta agilt med scrum. Du har jobbat med React.JS och känner dig bekväm med detta.

Övrig information:

Start: Omgående eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Lön: Enligt överenskommelse

Placering: Drakegatan 10, Göteborg

Kontaktuppgifter: Rekryterande chef Ola Sandström,

Sök tjänsten via Wise genom att registrera din ansökan här.

Allevi är marknadens ledande leverantör av systemstöd inom personlig assistans, individ & familj, hemtjänst, HVB och LSS-verksamhet. Vi är ett bolag med stark värdegrund och attraktiv personalpolitik.

Här är både atmosfären och vi som arbetar personliga, ansvarstagande och engagerade. Vi lägger stor vikt på personlig utveckling och du som medarbetare erbjuds därför årligen att ägna arbetstid åt kompetensutveckling. Delta i meet-ups, läs en bok eller gå en utbildning för att ständigt utvecklas och nå nya mål!

Frihet under ansvar har alltid varit stor del i Allevis attraktionskraft för våra medarbetare. Vi drar nytta av teknikens möjligheter och söker ständigt utmana vår egen kapacitet och förmåga i syfte att leverera eller överträffa kundens förväntningar. Tillsammans med tryggheten i vår erfarenhet och kompetens har detta skapat ett starkt förtroende hos våra kunder.

Vill du följa med på vår resa?

Vi letar ständigt efter nya talanger! Hittar du inte en tjänst som passar just dig är du alltid välkommen att skicka in en intresseanmälan med personligt brev och CV till:

Kontaktpersoner

Kontakta oss

Kerstin Lundgren

Affärsområdeschef – Assistans
072 070 24 87
Maila mig

Klas Forsell

Affärsområdeschef – Hemtjänst
031-76 75 210
Maila mig

Micael Darstedt

Affärsområdeschef – Boende
090-206 00 88
Maila mig

Jonas Alm

Affärsområdeschef – Individ & familj
070-892 80 90
Maila mig

Åsa Holmström

Kundansvarig säljare Aiai
072-079 68 34
Maila mig

Pelle Fridman

Kundansvarig säljare Aiai
072-224 89 82
Maila mig

Marie Kringberg

Projektledare Aiai
072-589 63 86
Maila mig

Kicki Hagström

Kundansvarig säljare – Tenilo & Omsorg24
072-077 84 79
Maila mig

Lena Rosengren

Produktchef
0733-59 52 28
Maila mig

Helene Jarl

Implementering och utbildning
070 859 52 27
Maila mig

Mikael Dahlberg

Forskning och utveckling
070 375 19 19
Maila mig

Mattias Borg

Implementering och utbildning
076 313 43 10
Maila mig

Allevis

Ledning

Christian Ljunge

VD Allevi
070-778 79 48
Maila mig

Jonas Alm

Operativ chef
070-892 80 90
Maila mig

Fredrik Santander

IT-chef
031 – 701 00 41
Maila mig

Peter Liljestrand

Ekonomiansvarig
031 – 701 00 41
Maila mig

Erik Reuthammar

Försäljningschef
036-811 80
Maila mig

Louise Frei

Kommunikationschef
070-329 48 00
Maila mig