Vi är ett ledande
e-hälsobolag

Allevi är verksamt inom molnbaserade systemstöd för omsorgssektorn i Sverige. Vi tillhandahåller innovativa och användarvänliga molnlösningar inom planerings- och uppföljningssystem för utförande av omsorgsinsatser.

Allevi gruppbild 2023

Vår historia

Allevi som varumärkesnamn kom till 2021 genom en sammanslagning av en företagsgrupp med marknadsledande produkter för omsorgssektorn.

Vår erfarenhet

Utmärkande och gemensamt för samtliga produkter är en stark historia där produkterna är utvecklade efter egen branschkompetens. Den egna erfarenheten av att driva omsorg ger en ovärderlig förståelse för våra kunders vardag och gör oss till en naturlig partner.

Frigöra tid för omsorgen

Ordet Allevi kommer från det engelska uttrycket “alleviate” som betyder underlätta. Det är syftet med våra lösningar – att frigöra tid för våra kunder så att de kan fokusera på det personliga mötet och själva omsorgen.

Vi förbättrar människors vardag med banbrytande system

Vi drivs av viljan att hjälpa och förenkla arbetsdagen för utförare och mottagare. Med människor som utgångspunkt utvecklar vi teknik som stödjer deras behov. Vi är stolta över att erbjuda marknadsledande webbtjänster inom personlig assistans, individ & familj, hemtjänst och boenden.

Utmärkande för samtliga produkter är en stark historia där produkterna utvecklas efter egen branschkompetens. Erfarenhet av att driva omsorg ger en ovärderlig förståelse för våra kunders vardag och gör oss till en naturlig partner. Tillsammans med våra kunder gör vi något viktigt, på riktigt. Vi ger tid till omsorgen.

Christian Ljunge, VD Allevi
Christian Ljunge, VD Allevi
Kerstin Lundgren Affärsområdeschef – Assistans
Kerstin Lundgren, Affärsområdeschef Assistans

…och löser framtidens utmaningar

Utmaningen, att fler personer i närtid kommer att vara i behov av omsorg, kräver särskild kompetens och innovation. Digitaliseringen är viktigare än någonsin och vi är en del av lösningen. Framgången är en nära dialog med våra kunder och förmågan att ifrågasätta dagens sanningar i utbyte mot morgondagens lösningar. Nya infallsvinklar och innovation är en process som kräver fritt tänkande individer och tillvaratagande av oliksinnade. Det tillsammans med ständig kompetensutveckling gör att vi lyckas.

Vi är Allevi

Tillsammans

Vi uppmuntrar både våra medarbetare och partners att vara modiga, att samverka mer för att dela kunskap, lära av varann och hitta nya lösningar.

Bli en del av oss

Vill du vara med på en betydelsefull resa där du kommer att utmanas, utvecklas och ha riktigt kul? Kolla in våra lediga tjänster eller ansök spontant!