Välkommen till ett arbete som är viktigt på riktigt!

Välkommen till ett arbete som är viktigt på riktigt!

Vi bygger Allevi tillsammans

Genom kompetensutveckling och uppmuntran till kreativt tänkande når vi tillsammans framgång.

Hos oss är det av stor vikt att alla medarbetare känner sig delaktiga i uppbyggandet av vårt gemensamma Allevi. Tillsammans bygger vi något stort och viktigt. Utmaningen, att fler personer i närtid kommer att vara i behov av omsorg, kräver särskild kompetens och innovation. Digitaliseringen är viktigare än någonsin och vi är en del av lösningen.

Framgången är en nära dialog med våra kunder och förmågan att ifrågasätta dagens sanningar i utbyte mot morgondagens lösningar. Nya infallsvinklar och innovation är en process som kräver fritt tänkande individer och tillvaratagande av oliksinnade. Det tillsammans med kompetensutveckling gör att vi lyckas. Utvecklingspotentialen hos oss är stor, vi vill mycket och vi vill det tillsammans.

Värdegrund

Vision

Att förbättra människors vardag med banbrytande system.

Mission

Innovativa lösningar som frigör tid för vård och omsorg.

Kärnvärden

Vi tar ut svängarna. Vi bryr oss.

Personlighet

Initiativtagande och omtänksam.

Identitet

Modig, Erfaren och Inbjudande.

Löfte

Vi sätter omtanke i system.

Att förbättra människors vardag med banbrytande system.
Vi drivs av viljan att hjälpa och förenkla arbetsdagen för både utförare och mottagare. Med människor som utgångspunkt utvecklar vi teknik som stödjer deras behov.

Innovativa lösningar som frigör tid för vård och omsorg.
Vårt uppdrag är att optimera lösningar med bästa funktionalitet, för att ge mer tid för kundens kärnverksamhet. Vi utvecklar branschens främsta system och levererar branschens bästa service.

Vi tar ut svängarna. Vi bryr oss.
Vår kurs styrs av omtanke och nytänkande – de bästa ingredienserna för att driva vår egen utveckling och för att bygga relationer med både kunder och partners. Vi vågar tänka hållbart och långsiktigt, med målet att upptäcka lösningar på problem innan kunden ser det.

Initiativtagande och omtänksam.
Vi uppmuntrar både våra medarbetare och partners att vara modiga, att samverka mer för att dela kunskap, lära av varann och hitta nya lösningar.

Modig, Erfaren och Inbjudande.
Vi vågar synas, ta plats och gå mot strömmen. Våra budskap visar på gedigen erfarenhet, spetskunskap och en vilja att skapa förändring i branschen och för användarna.

Vi sätter omtanke i system.
I alla lägen lovar vi att vara innovativa och ligga nära våra kunders verksamheter för att på bästa sätt hjälpa kunden i digitaliseringen med omtanken i fokus.

Ett ledande
e-hälsobolag

Allevi är verksamt inom molnbaserade systemstöd för omsorgssektorn i Sverige. Vi tillhandahåller innovativa och användar­vänliga molnlösningar inom planerings- och uppföljnings­system för utförande av omsorgs­insatser. Allevi har över 800 kunder och har kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö, Jönköping, Örebro och Västerås.

Antal anställda

64

Antal kontor

6

Allevi gruppbild 2023

Träffa en medarbetare

Lediga tjänster

Hälsa och trivsel står i centrum

Välkommen till en arbetsplats där vi aktivt uppmuntrar och främjar hälsa och friskvård! Här skapar vi tillsammans en arbetsmiljö där välmående och trivsel står i centrum. Årligen arrangerar vi inspirerande teamaktiviteter med engagerade kollegor inom områden som golf, discgolf och crossfit. För att ytterligare stödja våra anställdas välbefinnande erbjuder vi ett årligt friskvårdsbidrag på 5000 kr. Hos oss är hälsa inte bara en målsättning – det är en del av vår företagskultur!

Jobba remote

Hos oss skapar vi en kultur där flexibilitet och balans mellan arbete och fritid prioriteras. Med möjligheten att arbeta remote kan du skapa din egen arbetsdag som passar dig bäst. Vi tror på att erbjuda en arbetsplats där frihet och autonomi bidrar till ökat välbefinnande och prestation.

Försäkringar

Vi strävar efter att skapa en trygg arbetsmiljö och erbjuder omfattande försäkringar med extra tillägg för vård- eller hälsoförsäkring för alla anställda. Din hälsa är viktig för oss och våra försäkringspaket är utformade för att ge dig den trygghet du behöver.

Kompetens och karriär

För att skapa en dynamisk arbetsmiljö som inspirerar tror vi på att stödja våra medarbetare i deras individuella karriärresa. Hos oss prioriterar vi möjligheten att låta våra medarbetare växa genom att först och främst lyfta upp befintlig personal internt till utmanande positioner. Vi tror på att erbjuda en arbetsplats där lärande och utveckling är en integrerad del av vår företagskultur. Hos oss är kompetensutveckling viktigt för att skapa en stimulerande och framgångsrik arbetsmiljö där varje individ kan blomstra och nå sin fulla potential.

Additionals: Quisque quis mollis velit, quis aliquet elit. Nunc porta placerat efficitur.

Donec faucibus ligula sed orci rutrum, et placerat dui feugiat. Fusce fringilla lectus nisl, eu congue purus malesuada commodo. Fusce tincidunt consectetur sem porttitor aliquet. Etiam vel velit augue. Aliquam pharetra enim ac tellus corper convallis. Etiam gravida aliquet.